Afectiuni articulare

Filtre active

 • Condrovet - 10 tablete

  34,00 RON

  Condrovet Force HA este un supliment nutritional recomandat cainiilor cu probleme articulare.Sulfatul de condroitina si glucozamina HCl sunt componente esentiale ale matricei cartilajului si contribuie la buna functionare a sistemului articular, precum si a mobilitatii.Mobilee, datorita continutului sau in acid hialuronic, contribuie la mentinerea corespunzatoare a lichidului sinovial, lucru esential pentru refacerea mobilitatii articulare.Colagen de tip II nativ b2Cool reduce distrugerea colagenului endogen din articulatii.

 • ArthroVet Vetexpert -...

  150,00 RON

  ArthroVet  se recomanda atat pentru tratarea cat si pentru prevenirea diverselor tulburari in functionarea normala a cartilajelor si articulatiilor. Este indicat atat pentru animalele in crestere, cat si pentru animalele in varsta care sufera de osteoartrita.

 • Pet Phos Croissance,...

  290,00 RON

  Pet Phos Croissance, Grand Chien, supliment nutritiv caini 100 tablete

 • Kalcevit,supliment...

  39,00 RON

  Kalcevit este un supliment nutriţional ideal pentru căţei şi caini tineri, femele gestante, in mod special pentru cele aflate in gestaţie avansată şi/sau in lactaţie, datorită conţinutului ridicat de Calciu şi Fosfor, precum şi a tuturor vitaminelor, mineralelor, oligoelementelor şi aminoacizilor ce asigură o creştere sănătoasă şi vitalitate.

  Kalcevit este un supliment vital pentru femelele gestante și aflate in perioada de lactaţie, ce previne pierderile de Calciu și asigură suport optim pentru structura osoasă. Căţeii şi cainii tineri, in special cei din rasele mari, au nevoi crescute atat de Calciu dar şi de alţi nutrienţi esenţiali.

  Produsul Kalcevit asigură o dezvoltare corectă a sistemului osos, o creștere sănătoasă și vitalitate.

 • Meloxoral, 50 ml, 1.5...

  110,00 RON

  Ameliorarea durerii si inflamatiei in tulburarile musculo-scheletale cronice la caini.

 • CondroCare Supliment...

  355,00 RON

  Stangest Condrocare - supliment nutritional pentru suportul articulatiilor la caini

 • Previcox 227 mg 10...

  135,00 RON

  Previcox 227 mg - Tablete masticabile pentru câini, pentru alinarea durerilor și a inflamațiilor asociate osteoartritei si durerilor post operatorii.

  AI INTREBARI LEGATE DE PRODUS SAU TE PUTEM AJUTA SA PLASEZI O COMANDA?

  CONTACTEAZA-NE LA 0756613782 

 • Yumove Advance 360...

  160,00 RON

  Yumove Advance 360

  Yumove Supliment nutritiv pentru articulatiile cainilor Lintbells YuMOVE Advance 360 Dog

  Prospect YuMOVE Advance 360 - Supliment nutritiv, natural, cu tripla actiune dovedita in protejarea articulatiilor rigide si articulatiilor cainilor in varsta.

  Suplimentul pentru articulatii Numarul 1 in Marea Britanie

  YuMOVE Dog Advance 360 este un produs premium, cu formula naturala si actioneaza in trei moduri: amelioreaza rigiditatea, protejeaza pe termen lung sanatatea articulatiilor si imbunatateste mobilitatea.

 • Dicalfon 500 tablete

  199,00 RON

  Dicalfon - supliment nutritional de calciu fosfor si vitamine pentru catei si femele gestante

  Formula speciala pe baza de Calciu /Fosfor organic si vitamine A,D si E din suplimentul alimentar Dicalfon constitue aportul de vitamine si minerale indispensabil in organismul puilor in crestere, in mod special in primele luni de viata in perioada principala de crestere si de aparitie a dentitiei. Aceeasi formula este in acelasi timp suplimentul nutrtiv esential pentru femelele gestante sau pentru femelele de crescatorie.

 • K-9 Complete Growth,...

  128,50 RON

  K-9 Complete Growth este un supliment nutritional vitamino-mineral echilibrat pentru caini in perioada de crestere si/sau pentru femele gestante sau in lactatie.

 • Pet Phos Croissance...

  275,00 RON

  Pet Phos Croissance Ca/P =2  500 tablete este un supliment vitamino-mineral destinat căţeilor în creştere, femelelor în lactaţie şi celor gestante, hrănite cu mâncare preparată în casă pentru câini adulţi.

  Compozitie: minerale, carne si sub-produse, drojdie ( Saccharomyces cerevisiae ), grasimi.