Afectiuni articulare

Filtre active

 • YuMove Advance Cat, 60...

  161,00 RON

  YuMOVE ADVANCE for Cats Supliment nutrititional si natural pentru articulatiile pisicilor. Combinatia unica de ingrediente avansate, foarte concentrate, imbunatateste mobilitatea si sustine functia articulatiilor. Nu contine fosfat, actioneaza rapid si este usor de administrat. Doar YuMOVE ADVANCE pentru pisici Nu contine Fosfati si Vitamina C Potrivit si pentru pisici aflate la o dieta cu un continut scazut de fosfat. Ajuta la prevenirea formarii oxalatilor. Palatabilitate crescuta si dozare precisa. Pentru o pisica cu greutatea de 4 –5 kg, se utilizeaza 1 capsula pe zi. Pentru pisici in varsta sau cu rigiditate articulara, a se administra 2 capsule pe zi in primele 4-6 saptamani.

 • Synoquin pisici,...

  79,99 RON

  Synoquin Cat este un supliment nutritiv pentru pisici cu efect de protectie a articulatiilor, antiinflamator si regenerator al cartilajelor.

 • Supliment alimentar,...

  78,00 RON

  Ulei de Krill Complex este un supliment alimentar natural, avansat pentru caini si pisici, obtinut din krill antarctic ce contine fosfolipide marine, Omega-3 (EPA si DHA), colina si astaxantina importante pentru articulatii, creier, inima, ficat, piele si blana.