Vitaminominerale

Filtre active

 • supliment-nutritiv-imunostimulant-hepatoprotector-viusid-caini-pisici -15%
  • Pret redus

  Viusid Pets - 150 ML

  102,00 RON Pret anterior 120,00 RON

  Glucozamina, Maltodextrina, Arginina, Glicirhizinat Monoamonium, Glicina, Acid ascorbic, Acid Folic, Pantothenat de Calciu, Cyanocobalamina, Acid Malic, Sulfat de Zinc, Sorbat de Potasiu, Apa.

  Supliment nutritiv natural cu efect imunostimulant, hepatoprotector și cu proprietați antivirale.

  Intareste sistemul imunitar al mamei si transmite o imunitate crescuta puilor.

  Ai intrebari legate de produs sau te putem ajuta sa plasezi o comanda?

  Contacteaza-ne la 0756613782 

 • ReConvales Tonicum Cat...

  25,50 RON

  Stimuleaza apetitul si sprijina animalul in convalescenta. Grabeste procesul de vindecare, este usor de ingerat si acceptat imediat de catre sistemul digestiv.

 • YuMove Advance Cat, 60...

  161,00 RON

  YuMOVE ADVANCE for Cats Supliment nutrititional si natural pentru articulatiile pisicilor. Combinatia unica de ingrediente avansate, foarte concentrate, imbunatateste mobilitatea si sustine functia articulatiilor. Nu contine fosfat, actioneaza rapid si este usor de administrat. Doar YuMOVE ADVANCE pentru pisici Nu contine Fosfati si Vitamina C Potrivit si pentru pisici aflate la o dieta cu un continut scazut de fosfat. Ajuta la prevenirea formarii oxalatilor. Palatabilitate crescuta si dozare precisa. Pentru o pisica cu greutatea de 4 –5 kg, se utilizeaza 1 capsula pe zi. Pentru pisici in varsta sau cu rigiditate articulara, a se administra 2 capsule pe zi in primele 4-6 saptamani.

 • Dermoscent Atop 7...

  94,00 RON

  Dermoscent ATOP 7Spot-On un produs dermo-cosmetic inovativ pentru caini si pisici

  ATOP 7 SPOT-ON un produs calmant, pentru ingrijirea pielii, adaptat la toate tipurile de piele si par al animalelor, chiar si la cele mai fragile si sensibile. Contine ingrediente active intr-o cantitate optima de acizi grasi polinesaturati si agent activ de biodifuzare, uleiuri din seminte de canepa si grau, fitoceramide de grau, agenti de calmare si purificare, vitamina E.

  ATOP 7 SPOT-ON a fost testat de catre dermatologi veterinari pentru a se asigura de toleranta si de eficacitatea pentru animalele tale.

 • Hepatiale Forte Small...

  136,50 RON

  Indicatii:Produsul se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini si pisici care prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepatice grave.

  Specii tinta: caini, pisici