Livrare si retur

În urma lansării comenzii, veți primi în cel mai scurt timp un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face în termen de o zi lucrătoare în cazul în care comanda a fost plasată până la ora 14:00 sau în două zile lucrătoare în cazul comenzilor plasate după ora 14:00. Livrarea se realizează prin intermediul unei firme de curierat rapid.

Important: Comenzile plasate în ziua de vineri dupa ora 14:00, în zilele de sâmbătă și duminică sau în orice zile Sărbători legale vor fi livrate în termen de două zile lucrătoare.

Livrarea produselor este asigurată în limita stocurilor disponibile în depozitul nostru sau al furnizorilor. De aceea primirea mesajului de confirmare pe e-mail reprezintă certitudinea că produsele vor ajunge la dumneavoastră conform timpilor de livrare transmiși. În mod excepțional durata de livrare poate fi depășită, caz în care veți fi anunțați telefonic sau prin e-mail.

Produsele livrate vor fi insoțite de factura care va conține valoarea produselor comandate și taxa de transport dacă este cazul. Plata se va efectua la livrator, angajatul firmei de curierat sau delegatul nostru, după caz. Pentru comenzile din zona 0 de livrare, cu o valoare mai mare sau egală cu suma de 250 de lei, transportul este GRATUIT. Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 250 de lei sau din afara zonei 0 de livrare, taxa de transport este de 20 lei. Pentru comenzile care includ cost de transport, veți fi contactați de unul dintre agenții noștri pentru comunicarea acestui cost și confirmarea comenzii.

Vă rugăm ca la primirea coletului să verificați integritatea acestuia. Ambalajul trebuie să fie intact, fără deteriorări, cu benzile adezive la locul lor. În cazul în care observați că ceva nu este în regulă cu coletul dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați înainte de preluarea acestuia.