Lista produse dupa brand MSD

BRAVECTO reprezintă o armă nouă și eficientă de luptă pentru controlul infestațiilor cu purici și căpușe. Infestația cu purici și căpușe determină o îngrijorare  reală din partea proprietarilor de câini, care din pacăte, de cele mai multe ori uită să reaplice lunar produsul ce oferă protecție, expunând astfel câinele și la un risc major de a contacta bolile pe care acești vectori le transmit.

Substanța activă a produsului BRAVECTO, fluralaner, face parte dintr-o nouă clasă de produse antiprazitare externe ce acționează sistemic pentru eliminarea rapidă a puricilor și căpușelor, oferind protecție câinilor pentru 12 săptămâni*. De asemenea, în timp ce alte produse necesită mai mult de 48 de ore de la administrare pentru a fi eficiente, BRAVECTO începe eliminarea puricilor în 2 ore, atingând 88% eficiență în 4 ore. Într-un studiu din 2013 controlul eficienței de eliminare a puricilor a fost de 99,9% după 12 săptămâni, iar controlul eficienței de eliminare a căpușelor a fost de 100% la 12 săptămâni.

BRAVECTO este sigur de a fi administrat atât pentru căței de la 8 săptămâni cât și pentru cățelele aflate în perioada de lactație și gestație.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza