Lista produse dupa brand Advantix

Advantix este un produs eficient contra capuselor, puricilor si tantarilor, sub forma de pipete usor de aplicat pe pielea catelului dumneavoastra.

Advantix contine substantele active imidacloprid si permetrina. Este folosit in tratamentul si prevenirea infestarii cu purici si larve de purici, capuse si paduchi malofagi. Are actiune repelenta impotriva tantarilor, flebotomilor si mustelor de grajd. Actiunea repelenta a lui Advantix inseamna ca indeparteaza capusele, tantarii, flebotomii si mustele de grajd inainte ca acestea sa intepe cainele si sa transmita boli.

Advantix are o activitate acaricida si repelenta de pana la patru saptamani impotriva infestatiilor cu capuse. Este recomandat insa ca cele deja prezente pe caine sa fie indepartate la momentul tratamentului, pentru a preveni posibile muscaturi. 

Advantix elimina puricii prezenti pe caine in interval de o zi, prevenind viitoare infestari timp de 4 saptamani. De asemenea, Advantix poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament impotriva dermatitei alergice determinate de muscatura puricelui. 

Advantix are actiune repelenta impotriva tantarilor, ceea ce inseamna ca acestia sunt respinsi si nu mai inteapa cainele. Astfel, acesta este protejat impotriva unei boli deosebit de grave, numita dirofilarioza, provocata de viermele cardiac (Dirofilaria immitis).

Advantix este eficient ca tratament in infestarea cu paduchi malofagi, asigurand actiune repelenta impotriva flebotomilor si mustelor de grajd timp de pana la patru saptamani.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza