recompense-caini-buster-white-dental-stick-rice-based-macese
  • recompense-caini-buster-white-dental-stick-rice-based-macese

White Dental cu Macese - 180 g

24,90 RON
Fara TVA

Batoane pentru câini pe baza de plante, pentru igiena orală.

Cantitate
In stoc

UN BATONAȘ PE ZI PENTRU IGIENA ORALĂ ȘI SĂNĂTATEA GENERALĂ 

Batonașe masticabile pe bază de făină de orez împreună cu o combinație originală de extracte de plante, acizi organici, uleiuri și minerale. Este un supliment nutritiv care asigură ameliorarea și menținerea igienei oro-dentare. Conține extract de măceșe. 

Măceșul reprezintă o sursă naturală de vitamine cu un conținut ridicat de vit. C, vit. A, vit. B1, vit. B2, vit. P, vit. K., flavonoide, carotenoizi și alte substanțe cu efect antioxidant. Prin efectul antiinflamator contribuie la ameliorarea gingivitei și periodontitei. 

Pentru animale tinere, în perioada de creștere, câini activi (efort fizic, agilitate, câini de vânătoare și de muncă). Recomandat în sezonul rece și iarna, Adjuvant în terapia antiinflamatoare a afecțiunilor bucale moderate. 

1. Curăță 
În urma masticației forma, mărimea și structura batonașului contribuie la îndepărtarea mecanică a impurităților generând o dentiție mai curată. 

2. Controlul tartrului și a plăcii bacteriene 

 Proprietățile fizice și compoziția batonașelor masticabile previn formarea de placă bacteriană, reduc placa existentă și reduc circumstanțele favorabile pentru dezvoltarea tartrului dentar. Efectul antibacterian al extractelor pe bază de plante va suprima dezvoltarea florei formatoare de placă dentară. 

3. Igiena orală 

Reduce circumstanțele apariției infecțiilor bucale, contribuind la menținerea igienei orale. 

Afecțiunile apărute la nivelul cavității bucale sunt printre cele mai des diagnosticate morbidități. Majoritatea problemelor apar prin formarea plăcii bacteriene și a tartrului dentar. Multiplicarea bacteriilor din placa dentară poate cauza gingivită și infecție la nivelul rădăcinii ducând ulterior la pierderea dintelui. Totodată, aceste bacterii pot pătrunde în circulația sistemică prin vasele gingivale, declanșând îmbolnăviri severe la nivelul cordului, ficatului și rinichilor. 

Respirația urât mirositoare poate fi un semn al acestor afecțiuni. 

Extractele de plante, acizii organici, uleiurile și mineralele previn multiplicarea bacteriană și contribuie la stimularea răspunsului imun local. Prin acest efect se reduc semnificativ șansele apariției afecțiunilor bucale și a comorbidităților secundare.


4. Stimularea sistemului imun 

Beta-glucanul, sursele naturale de vitamine și extractele de plante asigură stimularea naturală a răspunsului imun și împreună cu efectul antioxidant contribuie la potențarea statusului imun general al organismului. 


5. Adjuvant în menținerea sănătății prin efect terapeutic complementar 

Pe lângă asigurarea igienei orale, această combinație originală de extracte de plante, acizi organici, uleiuri și minerale are și un impact general asupra sănătății organismului contribuind la terapia complementară a diferitelor afecțiuni.  

6. Hipoalergenic Fără gluten | Fără coloranți sintetici 

Doar pe bază de extracte de plante. Principalele ingrediente sunt făina de orez și fibre de mazăre. Nu conține ingrediente de origine animală. Nu conține gluten sau GMO. 

7. Aromatizat 

Conceput special pentru câini. 

Fisa tehnica

Cantitate
180g
Hrana tip
Recompense