Royal-Canin-Gastro-Intestinal-hrana-uscata-pentru-caini
  • Royal-Canin-Gastro-Intestinal-hrana-uscata-pentru-caini

Royal Canin, Gastro Intestinal Dog, 2 kg

66,50 RON
Fara TVA

Caini adulti sau catei in perioada de crestere care prezinta probleme gastrointestinale acute sau cronice (diaree, gastroenterite, maldigestie, malabsorbtie, colite, convalescenta, insuficienta pancreatica exocrina).

Royal Canin Intestinal Dog este o dieta foarte digestibila, palatabila, completa si echilibrata special conceputa pentru a ajuta in managementul bolilor gastrointestinale acute si cronice la cateii in crestere sau la cei adulti.

AI INTREBARI LEGATE DE PRODUS SAU TE PUTEM AJUTA SA PLASEZI O COMANDA?

CONTACTEAZA-NE LA 0756 613 782 

Cantitate
In stoc

Caracteristici nutritionale:

Ingredientele cu digestibilitate crescuta compenseaza activitatea enzimatica redusa de la nivelul intestinului, garantand astfel un aport optim de nutrienti.
Avand un nivel energetic foarte crescut (4268 kcal/kg) permite reducerea cantitatii de hrana pe zi evitand astfel supraincarcarea gastrica.
Continutul in MOS si FOS ajuta la restabilirea echilibrului microflorei intestinale.
Palatabilitatea crescuta a acestui produs precum si nivelul energetic crescut favorizeaza recuperarea catelului in perioada de convalescenta.

Contraindicatii:
 
  • sindrom hepato-encefalic;
  • limfangiectazii;
  • enteropatie exudativa;
  • pancreatite;
  • hiperlipidemii.

Important: 

Acest produs intra in categoria dietelor. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea dietei si intocmirea ratiei zilnice in functie de nevoile specifice ale cainelui sau pisicii dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, modalitatea si necesitatea de adm

Fisa tehnica

Cantitate
2kg
Varsta
Adult
Hrana tip
Uscata