Dermoscent-essential-spot-on-tratament-piele-si-blana-caini
  • Dermoscent-essential-spot-on-tratament-piele-si-blana-caini

DERMOSCENT ESSENTIAL 6 SPOT-ON CAINE 20-40 KG - 4 PIPETE

121,00 RON
Fara TVA

Dermoscent Essential 6 Spot-on Caine 20-40 Kg este un produs multifuncțional Dermoscent pentru îngrijirea pielii, adaptat la toate tipurile de piele și păr al animalelor, chiar și la cele mai fragile și sensibile. Conține ingrediente active într-o cantitate optimă de acizi grași polinesaturați și agent activ de biodifuzare, esență de ulei de rozmarin, levănțică, melaleuca, cedru, oregano, ulei de boabe de cânepă și extract plantă Azadirachta indică, agenți de calmare și purificare, vitamina E.

ESSENTIAL 6 SPOT-ON a fost testat de către dermatologi veterinari pentru a se asigura de toleranța și de înalta calitate a produsului, pentru animalele tale.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

Indicații:
ESSENTIAL 6 SPOT-ON reintegrează filmul hidrolipidic al pielii animalului și menține hidratarea optimă; favorizează balanța eco-sistemului natural dermic și consolidează sistemul de apărare al pielii, în special funcționarea barierei epidermice; purifică și atenuează iritațiile; dezodorizează respectând mirosul natural al animalului; ajută atât la atenuarea căderii părului cât și la creșterea acestuia.

Utilizare:
A se aplica o pipetă în fiecare săptămână pentru un tratament inițial de două luni consecutive, urmat de tratament regulat și continuu atâta vreme cât este necesar sau cel puțin o pipetă la fiecare 2 săptămâni. A se despărți blana între umăr și gât până pielea este vizibilă. A se goli conținutul pipetei pe piele în una sau două picături. Datorită capacității sale de biodifuzare, ESSENTIAL 6 SPOT-ON difuzează pe corpul animalului. A nu se spăla animalul 2 zile înainte și 2 zile după aplicarea produsului.