Dermoscent Atop 7 Spot-On, 4 pipete, 0-10 kg

94,00 RON
Fara TVA

Dermoscent ATOP 7Spot-On un produs dermo-cosmetic inovativ pentru caini si pisici

ATOP 7 SPOT-ON un produs calmant, pentru ingrijirea pielii, adaptat la toate tipurile de piele si par al animalelor, chiar si la cele mai fragile si sensibile. Contine ingrediente active intr-o cantitate optima de acizi grasi polinesaturati si agent activ de biodifuzare, uleiuri din seminte de canepa si grau, fitoceramide de grau, agenti de calmare si purificare, vitamina E.

ATOP 7 SPOT-ON a fost testat de catre dermatologi veterinari pentru a se asigura de toleranta si de eficacitatea pentru animalele tale.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

1. INGREDIENTE CHEIE

 • Ulei de seminte canepa: bogat in AGE - Ulei din frunze de Neem: bogat in AGE si actiune antiseptica - Sinergia celor 11 uleiuri esentiale (Curcuma, Gaultheria procumbens, lemn Ho, extract de arbore de candeia, extract din frunze de Neem, arbore de ceai, seminte de canepa si grau) confera proprietati multifactoriale, precum actiune: purifianta, calmanta, antiprurica si antioxidanta. - Vitamina E: antioxidant.

2. INDICATII

 • ATOP 7 SPOT-ON reintegreaza filmul hidrolipidic al pielii animalului si mentine hidratarea optima. Favorizeaza balanta ecosistemului natural dermic si consolideaza sistemul de aparare al pielii, in special functionarea barierei epidermice. Purifica si atenueaza iritatiile, calmeaza pielea cu predispozitie alergica si atopie. Ajuta la diminuarea episoadelor de alergie. natural dermic si consolideaza sistemul de aparare al pielii, in special functionarea barierei epidermice. Purifica si atenueaza iritatiile, calmeaza pielea cu predispozitie alergica si atopie. Ajuta la diminuarea episoadelor de alergie.

3. UTILIZARE

 • A se aplica o pipeta in fiecare saptamana cat este necesar. A se desparti blana intre umar si gat pana pielea este vizibila. A se goli continutul pipetei pe piele in una sau doua puncte. Datorita capacitatii sale de biodifuzare, ATOP 7 SPOT-ON difuzeaza pe corpul animalului.
 • A nu se spala animalul 2 zile dupa aplicarea produsului.

4. RECOMANDARI

 • ATOP 7 SPOT-ON un simplu gest saptamanal ce dureaza 2 secunde scade frecventa samponarilor, a utilizarii de substante
  medicamentoase si substituie consumul zilnic de acizi grasi esentiali (Omega 3 si 6).
 • Nu prezinta incompatibilitate cu niciun alt produs ”spoton”.
 • In cazul animalelor cu blana lunga sau deasa, pieptanati parul la locul aplicarii produsului, pentru a inlatura reziduurile, permitand astfel o difuzie completa a produsului pe piele. medicamentoase si substituie consumul zilnic de acizi grasi esentiali (Omega 3 si 6).
 • Nu prezinta incompatibilitate cu niciun alt produs ”spoton”. In cazul animalelor cu blana lunga sau deasa, pieptanati parul la locul aplicarii produsului, pentru a inlatura reziduurile, permitand astfel o difuzie completa a produsului pe piele.

5. PRECAUTII

 • Pentru utilizarea externa. A se evita expunerea directa la lumina, umiditate si temperatura ridicata peste 40⁰C. A nu se pastra dupa deschiderea pipetelor.
 • Nu exista date de siguranta pentru administrarea la pisicute cu varsta sub 3 luni. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inghiti.

Fisa tehnica

Cantitate
4 pipete